Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta
Tukholma

Peab

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 13 000 henkeä, joista Suomessa noin 750. Peab Oy:n toimialoihin kuuluvat asuntorakentaminen, muu talonrakentaminen ja korjausrakentaminen. Kiinteistöliiketoiminnasta vastaa Peab Invest Oy. Maa- ja vesirakentamisesta vastaa Peab Infra Oy ja Peab Industri vastaa valmisbetoni- ja kiviainesliiketoiminnasta sekä Lambertsson Oy nosturiliiketoiminnasta. Konsernin liikevaihto on 4,9 miljardia euroa. Peab-konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. Peab Oy rakentaa ja kehittää asiakkailleen asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti.

Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun.

Meidät tunnetaan mm. Pohjoismaiden ensimmäisestä LEED-sertifioidusta toimistotalosta Moveres Business Gardenista, mittavasta Seinäjoen sairaalan Y-talosta, palkitusta Hämeenlinnan Maakunta-arkistosta, Tampereen Yliopistosairaalan Radius- ja Acuta – yksiköistä sekä laadukkaasta asuntotuotannosta ympäri Suomen.

Merkittävimpiä yhteiskuntarakentamisen hankkeitamme on Seinäjoen keskussairaalan laajennus, joka valmistui vuonna 2012.

Peab Infra Oy:n toimialana on maa- ja vesirakentaminen. Meillä on vankka kokemus siltojen, vedenkäsittelylaitosten ja vaativien betonirakenteiden rakentamisesta.

Peab Infra Oy osallistui pääkaupunkiseudulla länsimetron ja kehäradan rakentamiseen.

EPiTrace logger