Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta

Arvot

Peabin toiminnan perustana toimivat arvomme -  kehittyvä, käytännönläheinen, henkilökohtainen ja luotettava

KEHITTYVÄ
Toimintamme on innovatiivista ja joustavaa, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään omia toimintatapojamme. Hyödynnämme oman henkilöstömme osaamista ja tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, koulutukseen ja työhyvinvointiin. Henkilöstön sitoutuminen sekä osallistuminen yhtiön toimintatapojen ja oman työn kehittämiseen on meille tärkeää.


HENKILÖKOHTAINEN
Pyrimme rakentamaan pitkäaikaista, rehellisyyteen ja luotettavuuteen perustuvaa yhteistyötä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstömme kanssa. Työtehtävien, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Haluamme luoda työpaikan, jossa on hyvä ilmapiiri ja yksilöä kunnioitetaan.

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN
Haluamme toimia lähellä asiakasta. Arvioimme huolellisesti toimeksiannon ja tarvittavat resurssit onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Haluamme, että meidät tunnetaan asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä, ripeästä päätöksenteosta ja käytännönläheisistä toimintatavoista.

LUOTETTAVA
Asiakkaiden luottamus on toimintamme perusta ja noudatamme aina hyvää liiketoimintatapaa. Olemme ammattitaitoisia, teemme työmme alusta asti huolella ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Ympäristön kannalta järkevät valinnat ovat etusijalla ja teemme elinkaaren kestäviä ratkaisuja.

.

Jaa ystävälle: Facebook Twitter LinkedIn
EPiTrace logger