Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta

Financial Controller

Financial controllerin tehtäviin kuuluvat yrityksen ulkoisen laskennan hoitaminen yhteistyössä talousjohtajan kanssa. Financial controller huolehtii mm. suunnittelukulujen ja vaihto-omaisuuden seurannasta ja erilaisista raportoinneista. Hän osallistuu myös konsernitilinpäätöksen ja kansallisen tilinpäätöksen laatimiseen.

 


Elina Syrjänen:

Aloitin Peabilla noin puoli vuotta valmistumiseni jälkeen joulukuussa 2005. Silloinen tehtäväni oli ostoreskontrassa äitiysloman sijaisena. Tehtäväni kuitenkin vakinaistettiin pian aloittamiseni jälkeen. Työskentelin ostoreskontrassa aikalailla tasan kaksi vuotta, jonka jälkeen lähdin kokeilemaan haastavampia tehtäviä toiseen yritykseen.

Puolen vuoden sisällä minulle kuitenkin tuli tilaisuus palata Peabille Financial Controllerin tehtäviin ja otin haasteen vastaan.

Tehtäviini kuuluu lähinnä ulkoista laskentaa, kuten esim. konsernitilinpäätösten laatiminen. Lisäksi laadin myös joitakin yrityksen johtoa tukevia raportteja ja osallistun tarvittaessa taloushallinnon erilaisiin projekteihin.

Peab on työnantajana kannustava ja olen saanut paljon itse vaikuttaa tehtävänkuvaani.

Parasta kuitenkin ovat hyvät työkaverit ja rento ilmapiiri.

Jaa ystävälle: Facebook Twitter LinkedIn
EPiTrace logger