Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta
Eventes_bg

Asunnot ja toimitilat

Peab on tunnettu laadukkaasta asuntorakentamisesta ympäri Suomen. Sillä on omaa asuntotuotantoa kahdeksan kasvukeskuksen alueella pääkaupunkiseudulta Ouluun. Asiakaslähtöisyys ja laadukas asuminen on asuntorakentamisen ykköstavoite.

Jokainen yritys etsii toimintansa kannalta mahdollisimman hyviä toimintaympäristöjä, asiakasvirtoja ja niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin viihtyvyyttä. Toimitilat ovat yksi yrityksen keskeisiä menestystekijöitä. Peab toimitilat-yksikön Business Garden- ja Shopping Garden- konseptit ovat liiketoimintakokonaisuuksia, jotka ovat aina enemmän kuin pelkkä rakennus.

businessgarden.fi on avattu!

ONKO SINULLA VARAA OLLA MUUTTUMATTA?

Aina silloin tällöin maailma muuttuu ja joku keksii jotain maailmaa mullistavaa. Me pistimme uusiksi lähes kaiken mikä koskee toimistorakennuksia. Business Garden yhdistää työn ja arjen sekä henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ennen kokemattomalla tavalla. Loimme työn tekemiselle kokonaan uudet standardit. Keväällä 2016 avautuva Ultimes Business Garden on viihtyisä, terveellinen ja taloudellinen. Häiriötön toimintaympäristö tarjoaa yrityskumppaneillemme mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

Konseptille on tehty myös omat nettisivut. Sivuilta näet Business Gardenin uuden freesin ilmeen uusine logoineen, saat tietoa konseptista, konseptin ideologiasta sekä tavastamme puhua Business Gardenista. Kuvissa voit myös nähdä tulevan Ultimes Business Gardenin sisäilmettä.
Palvelujen osalta Business Garden  –konseptissa tullaan painottamaan erityisesti työkunnon ja hyvinvoinnin teemaa. Uskomme, että Business Gardenin palvelut helpottavat arjen ja työn yhdistämistä.
Mikään sivusto, eikä konseptikaan ole koskaan valmis. businessgarden.fi -sivuston luonteeseen kuuluu elävyys, muutos ja kehitys. Otammekin mielellämme vastaan parannusehdotuksia.
Lisätietoa ja parannusehdotuksia:
anne.dahl@peab.fi

Ulkomaisia kontaktejamme sekä sijoittajia varten tullaan myös tekemään omat osionsa.
Kiinteistöliiketoiminnassa tullaan käyttämään businessgarden.fi  –sivuston tietoa aktiivisena työvälineenä asiakastyössä, niin vuokrauksessa kuin myynnissäkin. Toivottavasti businessgarden.fi tulee olemaan ahkerassa käytössä!
Tutustu businessgarden.fi -sivustoon

Success Stories

Asunnot ja toimitilat

Toimitila-yksikkö toimii kiinteistökehitysalalla ja sen tuotevalikoimiin kuuluvat Business Garden ja Shopping Garden konseptit.

Lue englanninkielisestä Invest in Finlandin sivulla julkaistusta Success stories -artikkelista lisää >>

Asunnot ja toimitilat

YHTEYSTIEDOT

 • Riku Patokoski
  Asuntoliiketoiminnan johtaja, asunnot
  +358 40 5105 475
 • Peter Lindeberg
  Liiketoiminnan johtaja, toimitilat
  +358 40 535 1939
 • Mia-Iris Puhakainen
   
  asiakkuuspäällikkö, toimitilat
  +358 41 5011 023
 • Göran Linder
  Toimitusjohtaja
  Peab Fastighetsutveckling Sverige AB
  Box 808 (Gårdsvägen 8)
  169 28 Solna
  +46 (0)8-6236921, Mobil +46 (0)733-339422

Ajankohtaista

Kauppalehden Yritysvastuu-julkaisu kirjoittaa Business Garden-konseptista

Kauppalehden välissä jaettavassa Yritysvastuu-julkaisussa on kokosivun artikkeli Business Garden-brändistä  ja erityisesti sen hyvinvointipalvelukonseptista.
Yritysvastuu-julkaisua jaetaan myös lentokenttien loungeissa.
Koko julkaisu on luettavissa tästä:
http://epaper.fi/read/2026/gErdkkAt

Artikkeli on luettavissa myös tästä:

Yhteistyökumppanimme kirjoittaa:

Uusi toimitilaratkaisu vastaa työnteon muutoksiin
Peab Invest ja ISS Palvelut luovat uudenlaista toimitilaratkaisua, joka vastaa yhteiskunnan ja työnteon muuttuviin tarpeisiin. Luvassa on nykyistä joustavampia, viihtyisämpiä ja tuottavampia tiloja kokonaisvaltaisilla toimitilapalveluilla – siis Business Garden -toimitaloja.
Lue lisää täältä:

EPiTrace logger