Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta

Betoni

Betoni on maailman yleisimmin käytetty rakennusmateriaali.

Valmisbetonista valmistetut rakenteet ovat tukevia, hyvin ääntä eristäviä, hyvin lämpöä varaavia ja lisäksi antavat turvallisuutta erinomaisella palonkestävyydellä. Betonirakenne ei myöskään tuhoudu sen kastuttua. Valmisbetonin käyttö antaa myös arkkitehdeille vapauden mielikuvitukseensa; kiitos valmisbetonin hyvästä muotoiltavuudesta. Kaikki nämä ja monet muut edut saat käyttämällä valmisbetonia ja vieläpä kokonaistaloudellisesti.

Peab Industri Oy on osa Pohjoismaiden suurinta valmisbetonin toimittajaa. Olemme valmisbetonin , kiviainesten ja niiden käyttöön liittyvien palveluiden todellinen ammattilainen. Nykyaikaiset tehtaamme ja kalustomme yhdessä hyvin koulutetun ja joustavan henkilökunnan kanssa takaavat täsmälliset ja joustavat betonitoimitukset.

Panostamme jatkuvasti betonin laatuun ja kehitykseen. Kaikki tehtaamme kuuluvat Inspecta sertifiointi Oy: n tarkastustoiminnan piiriin. Puolueeton ja säännöllinen laaduntarkastus takaa, että tuotteemme ovat aina luotettavia ja korkealaatuisia.

Peab Industri Oy: hyn kuuluvat MBR ja Vaasan betoni sekä Lapuan betoni. Toimimme Länsi- ja Etelä-Suomessa sekä Pohjanmaalla.

Siirry linkeistä (MBR ja Vaasaan Betoni) kotisivuillemme ja tutustu tarkemmin toimintaamme ja ota yhteyttä!

Meiltä betonia rakentamiseen!

Tutustu toimintaamme!

Peab Industri Oy:n yhteystiedot

Jaa ystävälle: Facebook Twitter LinkedIn
EPiTrace logger