Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta

Laatu

Peab Oy on rakennusyritys, jonka johtavana periaatteena on kokonaisvaltaisen laadun tuottaminen rakentamisen kaikissa vaiheissa.

Peab Oy tuntee vastuunsa omasta toiminnastaan ja työn tuloksesta. Tavoitteena on rakentaa kohteet niin, että asiakkaan odotukset sekä vaatimukset toiminnalle ja työn tulokselle täyttyvät hyvässä yhteistyössä.

Peab Oy on tunnettu ammattitaitoisena ja luotettavana projektien toteuttajana. Yhtiö on aktiivisesti kehittänyt yhteistyötään alan johtavien toimijoiden kanssa, ja sen tuloksena yhtiö voi partneriverkostonsa kautta tarjota laadukkaasti suuriakin projekteja kokonaisvaltaisina ja rahoituksen sisältävinä ratkaisuina.

Varmennuksena laadukkaasta toiminnastamme Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt toimintajärjestelmällemme ISO 9001 –sertifikaatin. Sertifioitu järjestelmämme näkyy yhteistyökumppaneillemme korkeina toiminnan laatuvaatimuksina ja asiakkaidemme suuntaan kasvavana asiakastyytyväisyytenä.

Peab Oy:n laatupolitiikka
Peab on rakennusalan yritys, jonka tärkein tavoite on ehdoton laatu ja ammattitaito rakennusprojektin kaikissa vaiheissa. Laatuun liittyvät ennakoivat toimenpiteet on sisällytetty osaksi päivittäisiä prosessejamme ja eri järjestelmiämme, joita sitoudumme noudattamaan.

Tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme edellytys. Pyrimme rakentamaan pitkäaikaista, rehellisyyteen ja luotettavuuteen perustuvaa yhteistyötä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstömme kanssa.

Toimintamme on innovatiivista ja joustavaa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme ja samalla parantamaan laadunhallintajärjestelmämme vaikuttavuutta koko yrityksen laajuudella.

Lisäksi yrityksellämme on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä talonrakennuksen pääurakoinnin pätevyystodistus.

Jaa ystävälle: Facebook Twitter LinkedIn

Yhteyshenkilö

Laatupäällikkö

Eero Haverinen
Peab Oy
Vapaudenkatu 48-50
40100 Jyväskylä
GSM: 040 582 6713
eero.haverinen@peab.fi

Lue lisää

RALA

EPiTrace logger