Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta

Business Garden

Peabin Business Garden on moderni konsepti, joka tarjoaa yrityksesi liiketoiminnalle enemmän kuin osaat odottaa; hyvinvointia ja uudenlaista kannattavuutta ympäristöarvot huomioon ottaen.
Niin, ja tietenkin sen tontin ja rakennuksen!

Business Garden on kehittyvä kokonaisuus
Kehitämme jatkuvasti toimintaamme olemalla aidosti innovatiivisia ja joustavia. Asiakkaan tavoitteet heijastuvat aina Business Garden –konseptissamme. Haluamme oppia asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme parhaita käytäntöjä ja liittää ne osaksi Business Gardenin tila- ja palveluratkaisuja. Olemme käytännönläheisiä ja uskallamme tarvittaessa tehdä asioita eri tavalla.

Business Garden sijaitsee huippupaikalla
Business Gardenin sijainti on yrityksellenne näkyvä ja yhteistyökumppaninne saavuttavat teidät helposti. Businesss Gardeniin on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, pyöräillen, kävellen tai omalla autolla. Työmatkojen sujuvuus helpottaa arkea, vähentää työmatkaliikenteen päästöjä ja vapauttaa aikaa muuhun toimintaan.

Business Gardenissa voit paremmin
Ympäristöluokitellussa Business Gardenissa täyttyvät uudet ympäristö- ja tehokkuusvaatimukset. Business Garden auttaa huolehtimaan luonnosta, ympäristöstä ja työyhteisön hyvinvoinnista. Business Gardenin palvelut räätälöidään tukemaan tiloissa työskentelevien ihmisten toimintaa niin, että arjen palvelut löytyvät läheltä ja vastaavat tarvetta.

Business Garden antaa tilaa kasvulle ja kehittymiselle
Työtilojen muuntojoustavuus antaa mahdollisuuden järjestää tiimien työtilat kulloisenkin tarpeen mukaan. Monitilatoimiston ratkaisut tai perinteisempi tilaratkaisu voidaan toteuttaa tehokkaasti, jolloin säästetään operatiivisissa kuluissa ja tuhlataan vähemmän luonnonvaroja.
Kuuntelemme tarpeitanne ja toteutamme tiloja, joissa työntekijöiden kommunikointi helpottuu.

Business Garden ja yhteistyöverkosto –innovatiivisuuden kasvualusta
Business Garden tarjoaa hyvän mahdollisuuden kun haluat verkottua muiden yritysten kanssa. Sijainti oppilaitosten ja yritysten keskiössä auttaa seuraamaan yrityselämän trendejä ja luomaan uutta yhdessä verkoston yritysten kanssa. Business Gardenissa on kukoistava ekosysteemi ja tilaa kasvulle

Ota yhteyttä. Lähdetään yhdessä kehittämään toimitilatarpeitanne tukevaa tila- ja palveluratkaisua Business Gardeniin.

Jaa ystävälle: Facebook Twitter LinkedIn

Nereis Business Garden

Nereis Business Garden

Turun Pitkämäkeen valmistunut kahdeksankerroksinen Nereis Business Garden on kestävästä yhteiskuntarakentamisesta tunnetun pohjoismaisen Peab konsernin toteuttama korkeatasoinen toimistorakennus, johon kuuluu kiinteänä osana laaja palvelukokonaisuus. Peabin kiinteistöliiketoimintatiimi hankkii tontin, vuokraa tilat, suunnitteluttaa ja rakentaa toimitilat. Kohteen tilaajana ja omistajana toimii Peab Invest Oy ja rakentajana Peab Oy.
Yrityksen arvot korostavat ilmaston kannalta järkeviä rakennusratkaisuja ja aloitteellista uudistumista. Ne ovat tuoneet uudelle rakennukselle tiukkojen kriteerien perusteella myönnettävän LEED Gold -sertifikaatin.

Toimistotalon käyttäjille LEED sertifiointi tarkoittaa lisäksi muun muassa miellyttävää ja terveellistä työympäristöä. Erityistä huomiota on kiinnitetty puhtaaseen sisäilmaan, lämpötilan tasaisuuteen, hyvään akustiikkaan ja valaistukseen. Vuokralaiset voivat myös itse vaikuttaa omien tilojensa energiankulutukseen kustannuksiin seuraamalla sähkön-, lämmön- ja vedenkulutustaan sekä säätämällä lämmitystä ja jäähdytystä.
Myös liikenteellisesti hyvä sijainti on tärkeä ympäristö- ja viihtyvyystekijä ja helpottaa logistiikkaa ja työmatkaliikennettä. Turun kauppatorille on matkaa alle kolme kilometriä ja rautatieasema ja satama ovat lähietäisyydellä. Nereis Business Gardeniin pääsee hyvin kaikista ilmansuunnista ja myös julkisilla kulkuvälineillä. Perille on pyörätie ja alakerrassa on pyöräsuoja sekä peseytymis- ja pukeutumistiloja henkilökunnalle. Kauppoja ja muita palveluja löytyy vastapäätä ja postikeskus on aivan vieressä.

 

EPiTrace logger