Tutustu PEABiin Kuvakaruselli Kuvakaruselli Kartta Kartta

Shopping Garden

Peabin konseptoima Shopping Garden on moderni, helposti saavutettava kauppakeskus, jonka toteutuksessa myös ympäristönäkökohdat on otettu huomioon.

Ensimmäinen Shopping Garden -konseptin mukainen liikekeskus Avenas Shopping Garden on parhaillaan kehitteillä Seinäjoen Päivölän alueelle.

Avenas Shopping Garden sijoittuu valtatie 18 ja Kuortaneentien risteykseen, joten sen saavutettavuus on Ylistaron, Lapuan, Kuortaneen ja Alavuden suunnistakin erinomainen.

Alueen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon asiointiin. Liikennejärjestelyt ja paikoitusalueet on suunniteltu väljiksi. Näin nopea ja pidempiaikainenkin asiointi on mahdollisimman vaivatonta.

Avenas Shopping Garden ja koko korttelin liikealue rakentuu vaiheittain. Uusi moderni K-citymarket avasi ovensa kesällä 2011. Kokonaispinta-alaa K-citymarketilla on 10.500 m²

Peabin omistamalla yli 9 ha:n tontilla on rakennusoikeutta n. 60.000 kem². Hankkeen seuraavana tavoitteena on rakentaa vetovoimainen ja mielenkiintoinen kauppakeskuskokonaisuus, johon voidaan rakentaa myös ns. tilaa vievää kauppatilaa. Valmiin kaavan ja hyvän suunnittelun ansiosta toisen vaiheen rakentaminen saadaan liikkeelle lyhyellä varoitusajalla .
Kauppakeskusosion toisen suurmyymälätilan rakentaminen Tokmanni Oy:lle valmistui vuonna 2012.

Jaa ystävälle: Facebook Twitter LinkedIn
EPiTrace logger